​Lær mig at kende

Om mig

​​Livet handler for mig om at være nysgerrig. Når du møder mennesker eller kommer ud for situationer, som ikke umiddelbart lever op til dine forventninger eller præferencer, så vær åben over for hvad det kan tilbyde og lære dig. Du vil måske opleve noget helt fantastisk. 

Denne nysgerrighed har jeg taget med mig ind i mit professionelle liv. Jeg har studeret Interkulturel Psykologi for at forstå, hvordan kultur og personlighed i fælleskab influerer vores adfærd, og hvordan denne adfærd udleves og udfordres i vores arbejdsliv. 

Jeg har derudover tilføjet diplomer i Behavioral Design (BRO), Systemic Process Consultant (Mannaz), og en række psykometriske tests (PAPI, JTI, KP Explorer, SLII, CQ) for at finpudse min forståelse for mennesker, kultur og organisationer. 

I privaten er jeg gift med Tanja, og sammen har vi to døtre. Den ældste kan du se i billedet nedenfor - på nysgerrigt eventyr i en karrusel i en forladt forlystelsespark i Makedonien.

Kontakt mig!

Hvis du har spørgsmål til mine ydelser eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte mig via nedenstående kontaktformular.

 Jeg ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller vil høre mere, er du velkommen til at kontakte mig!

Kontaktinformation

​Diversity HR Partner​

Tlf.: +4525319214