​Hvordan kan jeg hjælpe?​

​Ydelser

​​Kulturanalyser:

​​En stærk organisationskultur er nøglen til succes og innovation. Gennem dybdegående kulturanalyser hjælper jeg virksomheder med at afdække de kulturelle dynamikker, der fremmer eller hæmmer deres organisatoriske udvikling. Min tilgang sikrer en handlingsorienteret indsigt, som kan forbedre relationen mellem medarbejdertrivsel, kultur, strategi og mål.

Mål med analysen

Målet er at fremhæve de centrale kulturelle træk i jeres organisation igennem kvalitative interviews med ledere og centrale medarbejdere. Jeg identificerer både styrker og områder, der trænger til forbedring, hvilket giver et balanceret grundlag for en strategisk, kulturel tilpasning. Min tilgang belyser ikke kun den nuværende tilstand, men indeholder også råd til en bæredygtig og strategisk kulturel udvikling.

Hvorfor vælge min kulturanalyse?

Uanset virksomhedstype kan jeg give jer den nødvendige indsigt for at forstå og opbygge den kultur, I ønsker at skabe for at opnå jeres mål.​

Workshops:

​Med min baggrund indenfor interkulturel psykologi og lang erfaring fra både danske og udenlandske organisationer, udbyder jeg et bredt udvalg af workshops indenfor personlig og kulturel udvikling:

Kulturel Intelligens for organisationer eller teams:

Forstå kulturelle forskelle, og udnyt dem som en styrke.

Kulturel intelligens for individer:

Lær at navigere effektivt, produktivt og positivt i multikulturelle miljøer.

Interkulturel ledelse:

Udvikling af personlige kompetencer for lederen med multikulturelle teams. 

Personlighed eller kultur?:

Forstå sammenhængen mellem psykologi og kultur på individuel adfærd.

Kontakt mig!

Hvis du har spørgsmål til mine ydelser eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte mig via nedenstående kontaktformular.

Jeg ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller vil høre mere, er du velkommen til at kontakte mig!

Kontaktinformation

​Diversity HR Partner​

Tlf.: +4525319214